Hoe werkt het?

Op de startpagina ziet u alle cursussen en workshops die aangeboden worden. U kunt daaruit direct een keuze maken, maar u kunt ook op andere manieren zoeken naar de cursus of workshop die bij u past. U bepaalt zelf hoe u zoekt!

Stap 1:

  • U geeft aan of u vrijwilliger of mantelzorger bent.
  • U ziet nu alle cursussen in alle gemeenten.
  • U klikt op één van de thema’s.
  • U krijgt nu alleen de cursussen te zien die passen bij het door u gekozen thema. Die kunnen gegeven worden in een andere gemeente dan waar u woont.
  • U klikt op locatie.
  • U ziet nu alle cursussen die op de gekozen locatie aangeboden worden.

Staat bij de door u gekozen cursus voor de titel E-learning? Dan gaat de aanmelding voor de cursus anders dan voor de overige cursussen. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje E-learning. U kunt stap 2 overslaan.

Stap 2:
Heeft u een cursus gekozen? Klik op de knop 'Aanmelden' en vul uw gegevens in.
U krijgt een bevestiging toegestuurd met daarin alle benodigde informatie.

E-learning
Een cursus volgen waar en wanneer u maar wilt? Dat kan met e-learning! Deze cursussen kunt u vinden op thema. Als u de cursus van uw keuze aanklikt, wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van de aanbieder. In alle gevallen is de cursus helemaal gratis, maar soms moet u zich wel even registreren.

Scholing op maat voor organisaties
Wilt u als organisatie een cursus of workshop bieden aan uw eigen vrijwilligers en/of medewerkers? Vraag dan eens naar scholing op maat! Neem contact met ons op. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden.

Aanbieden cursus:
Vertegenwoordigt u een organisatie die gratis of tegen een gereduceerd tarief een voor vrijwilligers of mantelzorgers interessante cursus kan aanbieden, dan vernemen wij dit graag van u. Neem contact met ons op. Samen bekijken wij dan de mogelijkheid om deze cursus in ons cursusprogramma op te nemen.