Hoe werkt het?

Op de startpagina zie je alle cursussen en workshops die aangeboden worden. Je kunt daaruit direct een keuze maken, maar je kan ook op andere manieren zoeken naar de cursus of workshop die bij jou past. Je bepaalt zelf hoe je zoekt!

Stap 1:

  • Je geeft aan of je vrijwilliger of mantelzorger bent.
  • Je ziet nu alle cursussen in alle gemeenten.
  • Je klikt op één van de thema’s.
  • Je krijgt nu alleen de cursussen te zien die passen bij het door jou gekozen thema. Ze kunnen gegeven worden in een andere gemeente dan waar je woont.
  • Je klikt op locatie.
  • Je ziet nu alle cursussen die op de gekozen locatie aangeboden worden.

Staat bij de gekozen cursus voor de titel E-learning? Dan gaat de aanmelding voor die cursus anders dan voor de overige cursussen. Meer informatie hierover vind je onder het kopje E-learning. Je kunt stap 2 overslaan.

Stap 2:
Heb je een cursus gekozen? Klik op de knop 'Aanmelden' en vul je gegevens in.

Je krijgt een bevestiging toegestuurd met daarin alle benodigde informatie.

E-learning
Een cursus volgen waar en wanneer je maar wilt? Dat kan met E-learning! Deze cursussen kun je vinden op thema. Als je de cursus van je keuze aanklikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van de aanbieder. In alle gevallen is de cursus helemaal gratis, maar soms moet je je wel even registreren.

Scholing op maat voor organisaties
Wil je als organisatie een cursus of workshop aanbieden aan je eigen vrijwilligers en/of medewerkers? Vraag dan eens naar scholing op maat! Neem contact met ons op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Aanbieden cursus:
Vertegenwoordig je een organisatie die gratis of tegen een gereduceerd tarief een voor vrijwilligers of mantelzorgers interessante cursus kan aanbieden, dan vernemen wij dit graag. Neem contact met ons op. Samen bekijken wij dan de mogelijkheid om deze cursus in ons cursusprogramma op te nemen.