Workshop Vloggen

Hoe breng je de vereniging/organisatie waar je actief bent in beeld en welke activiteiten zijn daarvoor geschikt? 
Om professioneel ogende vlogs te maken heb je tegenwoordig geen grote filmstudio’s meer nodig. Met je iPad of iPhone heb je een complete filmstudio in handen. Je kunt ermee filmen, bewerken en afspelen.  Naast het technische gedeelte is het belangrijk om een duidelijk stramien te hebben waarbij  je gebruik maakt van je eigen persoonlijkheid.
De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten en wordt georganiseerd door het Vrijwilligers Informatie Punt  i.s.m de Bibliotheek Heiloo.

Bijeenkomst 1: 30 maart 14:00 – 17:00 uur 
In deze bijeenkomst leer je hoe je mooie filmbeelden schiet en hoe je deze bewerkt tot een complete film met muziek en tekst. Na deze workshop kan je vloggen over je eigen vrijwilligersorganisatie of video’s maken van leuke activiteiten die bij jullie plaatsvinden.
Docent: Marieke Ooijevaar, Bibliotheek Heiloo

Bijeenkomst 2 : 13 april  14:00 – 16:00 uur 
In deze bijeenkomst leer je jezelf als unieke presentator neer te zetten. We houden ons bezig met de vragen: Wat voor presentator ben ik? Wat laat je zien? En wat wil je bereiken bij je kijkerspubliek?
De opzet van de middag is als volgt:

  1. Hoe presenteer ik (me)zelf? 
  2. Hoe presenteer ik de organisatie/vereniging?
  3. Wat doe ik aan herkenbaarheid? (begin/einde, imago, logo)
  4. Welke activiteiten geef ik aandacht, presenteer ik deze apart of samen?

Docent: Irina Hoffer, Gebarenrijk

Hou er rekening mee, dat tijdens deze workshop veel onderling besproken en geoefend wordt. 
Om mee te doen moet je beschikken over een eigen iPad of iPhone met daarop de app iMovie. Er zijn een aantal ipads te leen maar alleen voor tijdens de workshop. Wil je hier gebuik van maken stuur ons dan een berichtje op info@vipheiloo.nl 

Inschrijfformulier

Het e-mailadres wat bij deze registratie hoort.