Theater en workshop voor taalcoaches BUCH-gemeenten

Taal met heel je lijf en leden

Nieuwe speelse inzichten

Hoe kun je op een leuke manier met je taalmaatje Nederlands oefenen? Een taalworkshop en theatervoorstelling in één.
Op 21 november komen Liesbeth Rood en Jan-Willem van Balen van theatergroep ‘De Koning Speelt’ scènes spelen uit hun rijke oeuvre.

We kunnen daar heerlijk naar kijken en om lachen! Want hoe zien de taalmaatjes en cursisten ons eigenlijk? Maar dat is niet alles. We krijgen genoeg inspiratie aangereikt om zelf door middel van  eenvoudige handvatten leuke gesprekken met ons taalmaatje of cursist aan te gaan. Het wordt een gezellige, ontspannende ochtend. Je bent van harte welkom!

Een taalcoach zei na het zien van de taalworkshop/voorstelling:
“Ik wil jullie bedanken. Ik merk dat ik zo serieus met taal bezig was. Nu, door jullie workshop zie ik dat ik op een veel lossere en creatievere manier met taal om kan gaan. Wat leuk!”

Theatergroep ‘De Koning Speelt’ heeft meer dan twaalf jaar theater en televisie gemaakt voor Nederlands lerende buitenlanders (Nt2). De groep heeft negen voorstellingen gemaakt en vijf taalprogramma’s voor oefenen.nl, waaronder het veel gebruikte taalklas. Hun sketches staan  bekend om de eenvoud, de humor en de kennismaking met typische Nederlandse gewoontes, zoals de cursist dat bij de Nederlander ervaart.

Inschrijfformulier

Het e-mailadres wat bij deze registratie hoort.