Online Workshop Heldere Taal

Jij wilt toch ook dat iedereen je begrijpt? In deze workshop leer je schrijven op taalniveau B1. B1 staat voor helder taalgebruik. Een tekst op B1-niveau bestaat uit woorden die bijna iedereen begrijpt. En uit korte, eenvoudige en actieve zinnen. In deze workshop leer je wat B1 is. En je leert hoe je op B1 niveau schrijft, zodat jouw teksten goed te begrijpen zijn voor een ander.

Dit is een online bijeenkomst via Microsoft Teams. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging met een link en instructie om deel te nemen aan de vergadering. Let op! Tijdens een Teams-vergadering zijn jouw naam en e-mailadres zichtbaar voor de andere deelnemers.

Deze online workshop wordt georganiseerd door onze collega's van Zaankanters voor Elkaar i.s.m. de Bieb zaanstreek.  Zij hebben de workshop ook opengesteld voor organisaties uit de BUCH gemeenten.
Meedoen? Meld je aan voor deze bijeenkomst. In de week van de bijeenkomst krijg je de link toegestuurd waarmee je toegang hebt tot de online workshop.

Inschrijfformulier

Het e-mailadres wat bij deze registratie hoort.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.