Workshop vervolg Nieuwe communicatie-inzichten voor vrijwilligers (DISC model)

Uitnodiging vervolgtraining
Voor wie de eerdere workshop ‘Nieuwe communicatie-inzichten voor vrijwilligers aan de hand van het DISC model’ heeft gevolgd in Castricum, Heiloo of Uitgeest wordt een vervolgworkshop georganiseerd door docent Wessel Louis in samenwerking met de Steunpunten Vrijwilligerswerk.
In de eerste workshop heeft u uitleg en handvatten gekregen om met het DISC model te werken en heeft u inzichten gekregen in uw voorkeursstijl in uw gedrag in communicatie in het DISC universum.

Tijdens de vervolgbijeenkomst blikken wij terug op de inhoud van de eerste sessie en gaan aan de hand van het DISC model aan de gang met oefenen in feedback geven in de gewenste stijl van de ander. Daarnaast wordt geoefend in: vragen, luisteren en samenvatten. In principe komen alle essentiële vaardigheden voor gespreksvaardigheden aan de orde in relatie tot het DISC model.

Opmerking

Wanneer u niet aan de eerste workshop heeft deelgenomen, is aanmelden niet mogelijk in verband met de benodigde voorkennis. Wij vragen u te wachten op het nieuwe aanbod van de eerste workshop.

 

 

Dit evenement zit helaas vol

Bekijk de rest van ons aanbod om te kijken of er nog een passende workshop of cursus voor u tussen zit.