Bijeenkomst collectieve vrijwilligersverzekering Heiloo

De gemeente Heiloo is zuinig op vrijwilligers. Met een goede verzekering wordt voorkomen dat vrijwilligers met lege handen staan, wanneer hen iets overkomt tijdens de uitvoering van hun vrijwilligerswerk.  Maar hoe zit het eigenlijk met het verzekeren van vrijwilligers? Je wilt goed verzekerd zijn, maar niet teveel premie betalen. Is vrijwilligers zelf verzekeren eigenlijk wel nodig? Ze zijn toch ook collectief verzekerd bij de gemeente? En hoe zit het met de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) van vrijwilligers en de bestuursaansprakelijkheid? Schade en dan?  

Omdat elke situatie net weer even anders is, is er geen eenduidig antwoord op deze vragen. Daarom organiseert het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo in samenwerking met de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar een informatiebijeenkomst op dinsdagavond 10 april.  Samen met assurantiemakelaar Raetsheren Van Orden zullen wij deze avond informatie geven over de vrijwilligersverzekering. 
Heeft u vragen vooraf, dan horen wij dat graag.

Programma:
19.15 uur: Inloop met koffie/thee
19.30 uur: Welkom
19.35 uur: Presentatie over de collectieve vrijwilligersverzekering voor de gemeenten Alkmaar en Heiloo. De presentatie wordt verzorgd door Diana Biersteker, accountmanager Raetsheren Van Orden.
20.45 uur: Afsluiting met een drankje
                
 

Inschrijfformulier

Het e-mailadres wat bij deze registratie hoort.